ریاضی نهم -

Elina

ریاضی نهم.

بچه ها کسی میتونه تو هر برنامه ای شاد،روبیکا،تلگرام اینو برام توضیح بده آیدیمو بدم تاج میدم به همه

جواب ها

برای حل سوال داده شده، ابتدا باید معادله داده شده را تحلیل کنیم. عبارت مربوط به این سوال به صورت زیر است: \( x^2 \pm 13x + 42 = (x - 4)(x - 9) \) مشابه سازی دو طرف معادله می‌گوید: 1. ضرب دو عبارت خطی \( (x-4) \) و \( (x-9) \) را انجام می‌دهیم: \[ (x-4)(x-9) = x^2 - 9x - 4x + 36 = x^2 - 13x + 36 \] 2. اکنون دو معادله باید یکی شوند و عبارت‌های مساوی را بررسی کنیم: \[ x^2 - 13x + 42 = x^2 - 13x + 36 \] 3. مشاهده می‌کنیم که این دو معادله باید برابر باشند. جمله‌های ثابت را مقایسه می‌کنیم: \[ 42 = 36 \] چون این رابطه نادرست است، خطایی در سوال پرادازه خود ایجاد شده است یا علامت دچار اشتباه است. اما اگر بخواهیم ریشه‌های \( a \) و \( b \) را با توجه به داده‌های دیگر پیدا کنیم: \( a \times b = 42 \) و \( a + b = 13 \). با حل معادلات فوق، دو عدد \( a = 7 \) و \( b = 6 \) یا برعکس می‌توانند ریشه‌های معادله باشند: - \( a = 7, b = 6 \) - \( a = 6, b = 7 \) اگر بپرسید هر قسمت اشتباه است، لطفاً به اشتباهات دیگر این متن اشاره کنید یا معادله‌ای دقیق‌تر ارائه دهید تا کمک مناسبی ارائه کنم.

جواب معرکه

سوالات مشابه